• Γραμμη Παραγγελιων 210 6007998
  • Δωρεαν Αποστολη Για Παραγγελιες > 50€

Η Νεραϊδοχώρα φτιάχτηκε με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μερικών ανθρώπων, που με τα χρόνια έγιναν περισσότεροι, "γεννώντας" φρέσκες ιδέες, μοναδικά σχέδια, αλλά και άπιαστα όνειρα... Στο μοντέλο εργασίας μας, οι ίδιοι άνθρωποι που αναπαράγουν μονότονα κάποια από τα πιο εμπορικά μας σχέδια, την άλλη στιγμή παίρνουν λίγες χάντρες και σχεδιάζουν το επόμενο αγαπημένο μας βραχιόλι! Πιστεύουμε στη δύναμη της παρέας ως στοιχείου δημιουργίας ενός ευχάριστου εργασιακού χώρου, στην αυτοπειθαρχία που οδηγεί στην υγιή παραγωγικότητα, στη φαντασία και τις ικανότητες των ανθρώπων ως προϋπόθεση της επιχειρηματικής εξέλιξης.

Περιγραφή θέσης εργασίας

Αυτή τη χρονική περίοδο χρειαζόμαστε άτομο για part-time απασχόληση στην παραγωγή και το σχεδιασμό χειροποίητων κοσμημάτων. Το εργαστήρι μας είναι στην Αγία Παρασκευή, στην ίδια διεύθυνση με το κατάστημα λιανικής. Σε πρώτη φάση η απασχόληση θα είναι 80-100 ώρες / μήνα, με προοπτική να αυξηθούν ανάλογα με την εξέλιξη της συνεργασίας. Τα επιθυμητά χαρακτηριστικά είναι:

  1. Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση, κατασκευής ή και πώλησης χειροποίητων κοσμημάτων
  2. Ευελιξία στο ωράριο απασχόλησης (δυνατότητα απασχόλησης περισσοτέρων ωρών σε κάποιες εποχές του χρόνου)
  3. Παρακολούθηση της μόδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αν πιστεύετε ότι με τις ικανότητες και τις ιδέες σας μπορείτε να μας βοηθήσετε, αν θέλετε να μπείτε στην όμορφη παρέα της Νεραϊδοχώρας, στείλτε μας το e-mail / βιογραφικό σας στο info@neraidochora.gr. Θα λάβετε την απάντησή μας εντός 48 ωρών και αν υπάρξει προοπτική συνεργασίας, θα σας καλέσουμε για μια συνάντηση με τη Χριστίνα και το Βασίλη.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 €

  • visa
  • master card
  • paypal