Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Κάποια από τα cookies χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την περιήγησή σας στον ιστότοπο. Κάποια άλλα χρησιμοποιούνται για να αναλύσουν την επισκεψιμότητα στο site μας. Επίσης είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς, ώστε να σας παρουσιάζουμε διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις σας. Ενημερωθείτε ΕΔΩ για το πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας.
Πληροφορίες για τις παραδόσεις
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 02/04 - ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ - ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ - Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ - ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ DHL COURIER - ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ / PAYPAL / ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Menu

Άλμπουμ φωτογραφιών

Άλμπουμ φωτογραφιών

Χειροποίητα άλμπουμ φωτογραφιών, φτιαγμένα με ριζόχαρτο και ξύλινα ζωγραφιστά διακοσμητικά. Ρομαντικά σχέδια για να φυλάξετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Διαστάσεις:
30 x 33 εκ. με 40 ή 50 φύλλα (κατάλληλα για γάμο ή βάπτιση), καθώς και
24 x 24 εκ. με 30 φύλλα (ένα πολύ καλό μέγεθος για τους κουμπάρους ή νονούς).

Επίσης, υπάρχουν τα άλμπουμ με πλαστικές θήκες για φωτογραφίες 10 x15 εκ. ή 13x18 εκ. και χωρητικότητα 100, 200 ή 300 φωτογραφιών. Επικοινωνώντας μαζί μας θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις διαθέσιμες επιλογές και τα υλικά, αφού τα περισσότερα από τα σχέδια που βλέπετε μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε μέγεθος.

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.