Οι Πασχαλινές λαμπάδες στη Νεραϊδοχώρα δεν είναι απλές λαμπάδες... Κάθε μια τους και μια ξεχωριστή ιστορία. Από τον κόσμο των παραμυθιών, του σινεμά, τώρα και των βιντεοπαιχνιδιών! Οι λαμπάδες μας για αγόρια (χωρίς να εξαιρούνται από την κατηγορία και τα κορίτσια...) είναι φέτος πιο συναρπαστικές και εντυπωσιακές από ποτέ!

 

Μοναδικοί υπερήρωες της οικογένειας Marvel αλλά και του αγαπημένου video-game Fortnite ενώνουν τις δυνάμεις τους για να... σώσουν το Πάσχα. Τους μαζέψαμε όλους, καλούς και κακούς, με την βοήθεια των υπέροχων συλλεκτικών φιγούρων βινυλίου της εταιρίας Funko Pop, η οποία δημιούργησε αυτές τις μινιατούρες για τους λάτρεις των κόμικ και των παιχνιδιών. Τους δέσαμε λοιπόν καλά σε κοριτσίστικες και αγορίστικες λαμπάδες και τους στείλαμε σε Πασχαλινή αποστολή! Ο μοναδικός Doctor Strange, η δυναμική Hella από το Thor, ο Batman με αμφίεση Robot αλλά κι ο θυμωμένος Merry Maraunder με την Moonwalker και τον Ragnarok έχουν εντολή να σώσουν το φετινό Πάσχα από το Κακό. Μπορεί να τους πετύχεις κάπου τριγύρω. Αν θέλεις όμως να τους γνωρίσεις από κοντά και να μάθεις τα μυστικά σχέδια τους, θα τους βρεις σίγουρα στην Νεραϊδοχώρα όπου συγκεντρώνονται και καταστρώνουν την επόμενη κίνηση τους. Βιάσου να τους προλάβεις!

 Οι αυθεντικές φιγούρες των ηρώων είναι σταθεροποιημένες στην λαμπάδα με δέρματα και σχοινιά κι όχι κολλημένες, έτσι ώστε να μπορέσετε εύκολα να τις λύσετε μετά τη χρήση του κεριού. Όλες τους αποτελούν μέρος από τις γνήσιες συλλογές της Marvel αλλά και του Fortnite που δημιούργησε η Funko Pop.

 

Μην ξεχνάς, μαζί με την λαμπάδα σου μπορείς να επιλέξεις και σοκολατένιο αυγό. Γιατί...ούτε οι υπερήρωες δεν μπορούν να πολεμήσουν το Κακό χωρίς τη super δύναμη σοκολάτας!