Η επιλογή της ιδανικής Πασχαλινής λαμπάδας για αγόρια είναι για πολλούς νονούς και νονές μια πολύ δύσκολη υπόθεση... Πολλοί από εσάς μας τηλεφωνούν ή μας στέλνουν μηνύματα για να μας ρωτήσουν ποια λαμπάδα είναι κατάλληλη για μια συγκεκριμένη ηλικία ή τι σχέδιο να διαλέξουν για πιο μεγάλα παιδιά, που είναι όλη την ώρα στα κινητά και τους υπολογιστές... Γι αυτό και αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές πληροφορίες για τις κατηγορίες λαμπάδων για αγόρια, προκειμένου να γίνει λίγο πιο εύκολη η διαδικασία

Ας ξεκινήσουμε από μια πολύ δημοφιλή κατηγορία, τις λαμπάδες με αυτοκίνητα. Τα περισσότερα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούμε στις λαμπάδες μας είναι πιστοποιημένα αντίγραφα δημοφιλών μοντέλων, όπως Porsche, McLaren, VW, BMW, Mercedes, Aston Martin, Jeep και πολλά άλλα. Είναι μεταλλικά και διαθέτουν κίνηση pull back, ένα χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει τα μικρά αγόρια, αφού μπορούν να στήσουν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας. Οι λαμπάδες με αυτοκίνητα είναι ιδανικές για τα περισσότερα αγόρια ηλικίας 3-8 ετών.

Μια επίσης δημοφιλής κατηγορία είναι οι λαμπάδες με αεροπλάνα. Πρόκειται επίσης για μεταλλικά μοντέλα με πιο vintage όμως χαρακτήρα και χωρίς κίνηση. Είναι περισσότερο κατάλληλα για διακόσμηση παιδικού δωματίου ή για συλλογή και όχι τόσο για παιχνίδι. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους τα κάνουν πιο κατάλληλα για λίγο μεγαλύτερα αγόρια 6-10 ετών.

Οι λαμπάδες με ιππότες και πειρατές είναι από τις πιο αγαπημένες μας, γιατί προωθούν το δημιουργικό παιχνίδι των παιδιών, ενώ είναι και ο σχεδιασμός τους δεν παίζεται! Αιτία γι αυτό είναι οι φιγούρες Djeco που είναι δεμένες στις λαμπάδες μας και κάθε μια τους είναι ένα μικρό σχεδιαστικό αριστούργημα. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχουν οι ιπότες Dragon Knight & Volcano, ενώ ο πειρατής Kyle είναι ένα πραγματικά... αξιαγάπητο τέρας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα αυτή την κατηγορία για πιο δημιουργικά αγόρια ηλικίας 3-8 ετών.

Μια διαρκώς ανερχόμενη κατηγορία τα τελευταία χρόνια είναι οι λαμπάδες με σούπερ ήρωες. Πρόκειται για σχέδια φτιαγμένα με συλλεκτικές φιγούρες Funko Pop, μια κατηγορία που μπορούμε να καυχιόμαστε ότι πρώτοι στη Νεραϊδοχώρα ξεκινήσαμε πριν από μερικά χρόνια και από τότε δεν σταματήσαμε να την εμπλουτίζουμε με ό τι πιο νέο κυκλοφορεί - One piece, Naruto, Harry Potter, Stranger Things, Batman, Spiderman και πολλοί άλλοι. Ένα πολύ δυνατό σημείο αυτών των λαμπάδων είναι ότι θα τις εκτιμήσουν και οι έφηβοι για τους οποίους μιλήσαμε παραπάνω, αφού πρόκειται για ήρωες που τους γνωρίζουν καλά από τα βιντεοπαιχνίδια και την τηλεόραση. Αν λοιπόν τα βαφτιστήρι σας έχει μεγαλώσει και δεν ξέρετε τι να του πάρετε, μην ψάχνετε άλλο. Χαρίστε τις σε αγόρια αλλά και κορίτσια 6-14 ετών (αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες που ξέρετε ότι αγαπούν κάποιον από τους ήρωές μας) και θα κερδίσετε τον σεβασμό τους...

Κάπου εδώ θα κάνουμε ένα pause, αφήνοντας για επόμενη επικοινωνία μας το μεγάλο θέμα των λαμπάδων για μωρά - αγόρια ή κορίτσια.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε χρήσιμες πληροφορίες για τις λαμπάδες μας και πώς θα επιλέξετε την καλύτερη για κάθε περίπτωση. Θυμηθείτε ότι στη Νεραϊδοχώρα μπορείτε να συνδυάσετε σοκολατένιο αβγό με τη λαμπάδα με επιλογές που δύσκολα θα βρείτε αλλού - τυλιγμένο με υφάσματα ή μέσα σε παιδικό κασπό ή σακίδιο, ακόμη και με παιχνιδάκι! Αν τώρα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια με λαμπάδες για αγόρια εδώ.